Novinkový souhrn – 6.

Nové sezení na Penzion Putim 

Sezení v restauraci

Milí hosté a přátelé Penzionu Putim,

s radostí vám oznamujeme, že jsme provedli několik změn v naší restauraci, abychom vám mohli nabídnout ještě příjemnější zážitek při návštěvě. Naše restaurace dostala nový vzhled díky výměně starých stolů za moderní a pohodlné kousky, které zlepší váš komfort během posezení a vychutnávání našich jídel.

Jak to u nás vypadalo dříve? 📸 Podívejte se na první fotku, kde můžete vidět naše původní vybavení, které nám sloužilo dlouhá léta. Bylo to skvělé, ale chtěli jsme pro vás vytvořit ještě lepší prostředí, kde se budete cítit jako doma.

Co je nového? Na druhé fotce již vidíte naši restauraci v novém kabátu. Nové stoly jsme vybírali s ohledem na pohodlí a estetiku, aby krásně zapadly do našeho prostoru a zároveň vám nabídly pohodlné posezení. Nové dřevěné stoly v kombinaci s vkusným dekorem vytvářejí teplou a přívětivou atmosféru, ideální pro všechny příležitosti – ať už jde o rodinný oběd, romantickou večeři nebo pracovní setkání.

Naším cílem je, aby každý z vás odcházel spokojený nejen s jídlem, ale i s celkovým zážitkem z návštěvy. Proto jsme investovali do těchto změn, abychom vám mohli nabídnout to nejlepší. Věříme, že se vám nové prostředí bude líbit a těšíme se, až vás u nás přivítáme!

Terasa v novém kabátku

Naše terasa prošla úžasnou proměnou, kterou bychom vám rádi představili. 📸 Na první fotce můžete vidět, jak naše terasa vypadala dříve. Během let jsme na tomto místě společně prožili mnoho krásných chvil, a právě proto jsme se rozhodli pro změnu, která vám pobyt u nás ještě více zpříjemní.

Na druhé fotce už září naše terasa s novými stoly, které jsme pro vás pečlivě vybrali. 🪑🌸 Nové stoly nejen že skvěle vypadají, ale také nabízejí větší pohodlí a více prostoru, což vám umožní užít si vaše oblíbené pokrmy a nápoje v ještě komfortnějším prostředí.

Proč jsme se rozhodli pro změnu?

V Penzionu Putim nám záleží na vašem pohodlí a spokojenosti. Chceme, abyste se u nás cítili příjemně a měli vždy důvod se k nám vracet. Proto jsme investovali do nového vybavení, které doplňuje naši terasu o moderní a stylový vzhled, ale zároveň zachovává její útulnou atmosféru. 🌿

Share:

Napsat komentář